La valoració dels 10 primers anys del festival Arrela’t és molt positiva en tots els seus apartats: propostes d’una qualitat artística excel·lent, actuals amb projectes nous, una afluència de públic que augmenta d’una edició a l’altra, etc. Per això el festival està consolidat, i comptem aquest any 2018 amb noves aportacions econòmiques, de la Generalitat i de la Diputació de Barcelona, i esperem que de patrocinadors privats.

Aquest any hem fet una programació molt diversa, però sobretot una programació d’una enorme qualitat tant a nivell musical, com de posada en escena.
El Festival Arrela’t però, no pretén programar només cartell de renom i d’assistència assegurada, volem oferir a la ciutadania la possibilitat de conèixer noves formacions que aportin elements culturals o musicals interessants.

 

Pin It on Pinterest

Share This