Benvinguts al nou curs que comença, sempre és un moment molt especial de l’any: d’una banda, ens retorna a les rutines que havíem deixat enrere a l’estiu i, d’altra banda, encetar un nou període que ve marcat per la il·lusió de la retrobada amb amics i companys d’activitat.

Benvinguts als nous socis, sòcies i seguidores, que us incorporeu a l’entitat amb la il·lusió de participar de les diverses activitats que encetem aquest curs.

Un curs ple d’activitats, d’aventures, de formació, de coneixement, de compromís, de projectes per fer un mon millor…

Inspirats per la realitat, i des de l’Espluga Viva us volem animar a compartir aquest entusiasme per la vida amb tot l’optimisme. Simplement depèn de tots nosaltres. Estem convidats a fer-ho possible, des de l’entitat o des de casa, des dels carrers o des de les colles…

Com deia l’escriptora i bibliotecària Joana Raspall (1913-2013): “Doneu importància a tot el que viviu i a tot el que veieu… i que sapigueu triar: estigueu ben serens per veure el que realment és bo. No venim per presumir ni per lluir, venim a treballar per fer un món millor”.

Volem agrair molt especialment la feina d’aquests darrers anys tant complicats als socis, sòcies i seguidores que ens eu acompanyat i feu possible la continuïtat del projecte Espluga Viva, un projecte de totes i tots

Que tinguem un bon curs !

Pin It on Pinterest

Share This