Benvolguts/des,   
En primer lloc us vull desitjar que, malgrat l’enorme abast de les incerteses que tenim per davant, aquest recent estrenat 2021 us porti la salut, la felicitat que us mereixeu i us sigui positiu. Enguany comencem amb més mesures que restringeixen la nostra mobilitat i activitat.
Malauradament no ha estat cap sorpresa, érem conscients que arribarien com també sabem que tenim al davant uns mesos de difícil gestió que hem d’encarar amb ànims, força i sobretot responsabilitat.
Voldrien començar l’any podent compartir amb tots vosaltres espais, xerrades, excursions, veure els infants omplint els racons de la casa, tornar a tenir les sales plenes moviment, i fins i tot, a vegades quadrar calendari perquè les activitats no es solapin.
Però de moment aquests desitjos cal desar-los al racó de l’esperança i ens hem d’adaptar a la realitat actual.
Malgrat totes les dificultats del moment que estem vivint seguirem treballant amb entusiasme per oferir-vos un programa d’activitats que estem ben segurs tindran una bona acollida per part vostra, sempre respectant les mesures que ens vagin aconsellant.
No defallirem en la tasca de tirar endavant l’Entitat, ara és el moment de reorganitzar, adaptar i actualitzar, però tot això no serà possible un cop més sense el vostre suport i la vostra implicació.
Estem a la vostra disposició per treure profit i afrontar amb esperança els pròxims mesos.
Els meus millors desitjos per tots vosaltres.
Ester Moreno

Pin It on Pinterest

Share This