L’ABRIL LITERARI és una proposta en la que durant tot el mes d’abril s’hi programen diferents activitats amb l’objectiu de promoure la literatura, els escriptors i escriptores i les obres escrites d’arreu del territori. Durant tot el mes s’hi poden trobar diverses activitats com: intercanvi de llibres, el concurs literari, presentacions de llibres, exposicions, conferències, cursos, diàlegs, tertúlies, rutes literàries i moltes coses més.
Cada any dissenyem un programa innovador i preparat amb molta cura. La gran majoria d’activitats es realitzen al nostre local, però n’hi ha per tot Esplugues, són gratuïtes i engresquem a tothom a participar, es tingui el nivell de català, l’edat o l’experiència que es tingui.

Esperem que gaudiu de l’ABRIL LITERARI ple d’activitats!

LES “CÀPSULES” DE L’ABRIL LITERARI
Les càpsules són petits fragments literaris que les nostres seguidores i seguidors volen compartir amb vosaltres, en format de vídeo. Podeu veure totes les càpsules al canal “ESPLUGA VIVA” de YouTube.

PROGRAMACIÓ ABRIL LITERARI 2022

PROGRAMACIÓ ABRIL LITERARI 2021 Afectada per la COVID-19

ABRIL LITERARI 2021
ABRIL LITERARI-2021_INSUMISAS

La programació de l’ABRIL LITERARI 2021 està afectada a causa de la COVID-19.
Esperem poder celebrar el màxim d’actes previstos. Gràcies per la vostra companyia i comprensió.

PROGRAMACIÓ ABRIL LITERARI 2020 – Afectada per la COVID-19

LLIBRET-RELATS ABRIL LITERARI-2020

CONCURS LITERARI 2020
LLIBRET DELS RELATS
Format PDF

La programació de l’ABRIL LITERARI 2020 ha quedat ajornada, a causa de la COVID-19. Esperem reprendre-la el pròxim mes de novembre 2020poder celebrar el màxim d’actes previstos. Gràcies per la vostra companyia.

PROGRAMACIÓ ABRIL LITERARI 2019

EXPOSICIÓ JOAN BROSSA 2019 (format .pdf)

Pin It on Pinterest

Share This