Casals d’estiu Jocs en família Colònies, campaments i rutes
Casals d’agost Casals de setembre

IMPORTANT: Totes les activitats s’adaptaran i estaran subjectes i dissenyades en base al Decret 267/2016 i als Protocols específics per COVID-19 que marca la Generalitat de Catalunya. Es podran donar modificacions de dates en base a les fases de la desescalada actuals.

Arriben els casals d’estiu de les Entitats de Lleure Educatiu d’Esplugues
ELS DE SEMPRE!

Us proposem conèixer Esplugues, la seva cultura, racons i entitats
amb nosaltres.

És el moment de retrobar-nos després del confinament i que millor que fer-ho amb les entitats que des de fa més de 40 anys dinamitzen el lleure al poble i fa més de 20 anys que gestionen els casals d’estiu.
Som equips d’educadors i educadores que durant tot l’any treballem amb les famílies, nenes, nens i joves d’Esplugues.

T’hi apuntes?

Pin It on Pinterest

Share This