FESTIVAL ARRELA'T -MÚSICA-CANÇÓ-DANSA_ D'ARREL

Arrela’t

Arrela’t és un festival de música i dansa folk que es celebra el darrer cap de setmana d’octubre, coincidint amb la Castanyada.

El Pati Blau

El Pati Blau és l’espai mensual on es presenten llibres d’autores que escriuen  en català. Volem que aquest espai serveixi per visibilitzar dones que escriuen i ho fan, a més, en català.

abril literari

L’Abril Literari és una proposta en la que durant tot el mes d’abril s’hi programen diferents activitats amb l’objectiu de promoure la literatura, els escriptors i escriptores i les obres escrites d’arreu del territori.

Fira de Nadal

Com és tradicional al desembre, les fires de Nadal formen part del paisatge dels pobles i ciutats. La Fira de Nadal d’Esplugues n’és un bon exponent.

Caminada d’Esplugues

La Caminada és una activitat que organitza anualment el Centre Excursionista Esplugues que consta de dos itineraris diferents per Sant Pere Màrtir.

Diàlegs sota la sorra

Diàlegs sota la Sorra es un espai de solidaritat internacionalista que no vol restar al marge ni expectant davant les injustícies sofertes pels pobles que pateixen desigualtats i violència. Volem donar a conèixer i mostrar el suport i la solidaritat.

FESTIVAL ARRELA’T -NADAL 2020

FESTIVAL ARRELA’T -NADAL 2020

El FESTIVAL ARRELA'T, TORNEM PER NADAL. Desprès del cap de setmana anul·lat del 30 i 31 d'octubre i 6 de novembre el Festival ARRELA'T ens resistim a plegar veles i amb la màxima de la cultura és segura, com va quedar demostrat els dies 23, 24 i 25 d'octubre,...

PATI BLAU 2020-2021 /SETEMBRE / ONLINE

PATI BLAU 2020-2021 /SETEMBRE / ONLINE

Isabel Segura va presentar fa uns anys aquest llibre desvetllant la personalitat de Clotilde Cerdà/Esmeralda Cervantes. Un dijous plujós de novembre de 2014 va venir al Pati Blau a parlar del llibre, va ser una tertúlia fantàstica que ens va deixar amb ganes de més....

La mecànica de l’aigua

La mecànica de l’aigua

dijous dia 30 a les 8 del vespre del Pati Blau "La mecànica de l'aigua" tertúlia amb Silvana Vogt maridat amb un vi que ofereix El Tast d'Esplugues. La primera tertúlia del 2020 d'aquesta sisena temporada.

Pin It on Pinterest

Share This