Caminada d’Esplugues a Collserola

La Caminada és una activitat que organitza anualment el Centre Excursionista Esplugues que consta de dos itineraris diferents per Sant Pere Màrtir.

La Cogullada des de la Cartoixa d’Escaladei

La Cogullada des de la Cartoixa d’Escaladei

Fantàstica ruta pel Montsant en la que partim des de la Cartoixa d’Escaladei ( s,XII) ens acostarem fins a l’ermita de la Pietat (s. XVII)i després guanyarem les cingleres fent pass per la Cava Roja i l’Aventurer Grau de l’escletxa.

Presentació de la Caminada d’Esplugues

La Caminada d’Esplugues és una prova popular que aquest any arriba a la seva 22a edició. Aquest any, la Caminada tindrà dos recorreguts circulars. Un primer de 10 km i un segon de 20 km que sortiran de manera simultània des de la Plaça Mireia, a Esplugues de Llobregat.
Els dos itineraris aniran en direcció al Pantà de Vallvidrera i l’Església de Santa Maria de Vallvidrera. En aquest punt el més curt farà mitja volta i el més gran continuarà fins a les fonts de la Budellera.

A les inscripcions hem tingut en compte els vostres suggeriments de l’any passat i  hem ajustat al màxim el preu per fer-la encara més oberta, participativa i popular.
  • ADULTS      10 €
  • INFANTS     6€  ( menys de 12 anys)

Heu d’afegir 2€ per l’assegurança d’accidents en cas que no tingueu una assegurança federativa que cobreixi accidents a les activitats de muntanya.

Caminada 2018

Caminada 2018

Enguany, la Caminada Popular es realitzarà el dia 27 de Maig.

Com sempre, sentiu-vos còmodes de assistir-hi tingueu l’edat que tingueu, només calen ganes i una miqueta d’esforç, no us ho penseu i veniu a gaudir de l’entorn proper a casa nostra!
Us podeu apuntar a través d’aquest l’enllaç.

 

Pin It on Pinterest

Share This